top of page
badkamerwrappen.com
swirl

Laat uw versleten badmeubel ook meteen mee wrappen!

Door het vocht en de warme omstandigheden in de badkamer laat de fineerlaag van het badmeubel sneller los dan elders in huis. Dat gebeurt tegenwoordig al bij fronten van badmeubels nog niet ouder dan 4 jaar. En dat is natuurlijk ontzettend zonde, want een nieuw badmeubel kost veel geld, lange wachtttijden en eigenlijk is het ook niet nodig, want het meubel is verder nog goed. Kies daarom voor wrappen. Wij maken van uw beschadigde badmeubel weer een nieuwe tijdloze, waarmee we tevens de levensduur van uw meubel zullen verlengen met een aantal jaar.

Geef uw Badkamer een Stijlvolle Make-over!

 

Bent u toe aan een nieuwe look voor de badkamer? Wilt u graag iets anders, maar wilt u niet de kosten en moeite van het vervangen van gehele badkamermeubel? Dan is het laten wrappen van uw badkamermeubel misschien wel dé oplossing voor u! Met deze innovatieve techniek kunt u eenvoudig en snel uw bestaande meubelstukken transformeren, waardoor ze er weer als nieuw uitzien. In dit artikel zullen we dieper ingaan op badkamermeubel wrappen en ontdekken waarom het zo populair is geworden.

 

Wat houdt het wrappen van uw badmeubel precies in?

 

Het laten wrappen van uw badkamermeubel is een proces waarbij een speciale folie wordt aangebracht op de oppervlakte van het meubel. Deze folie komt in verschillende kleuren, patronen en texturen, waardoor er eindeloze mogelijkheden zijn om de stijl van de badkamer te veranderen. Of u nu houdt van een moderne uitstraling of juist gaat voor een klassiekere look, met het gebruik van wraps kun u uw persoonlijke smaak tot uiting brengen.

 

Waarom kiezen voor het laten wrappen van uw badkamermeubel?

 

1. Kostenbesparend: Het vervangen van een compleet badkamermeubel kan behoorlijk duur zijn. Door te kiezen voor het wrappen van uw bestaande meubels bespaart u aanzienlijk op de kosten. Wrapping folies zijn over het algemeen betaalbaarder dan het aanschaffen van nieuwe meubels.

 

2. Snelheid en gemak: Het wrappen van een badkamermeubel is een relatief snel proces in vergelijking met het vervangen van de meubels. Binnen enkele uren kunnen de meubelstukken getransformeerd worden, waardoor u niet lang hoeft te wachten om van uw nieuwe badkamerstijl te genieten.

 

3. Duurzaamheid: De wrapping folies die gebruikt worden bij het wrappen zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen vocht en andere invloeden in de badkameromgeving. Ze zijn duurzaam en kunnen jarenlang meegaan zonder dat ze hun kwaliteit verliezen.

 

4. Creatieve mogelijkheden: Met het wrappen kunt u eindeloos variëren met kleuren, patronen en texturen. Of u nu op zoek bent naar een strakke betonlook of juist wilt gaan voor een houtnerfprint, er is altijd wel iets wat bij uw stijl past.

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 

Het proces van het wrappen van uw badmeubel bestaat uit verschillende stappen:

 

1. Voorbereiding: Voordat het wrappen begint, moeten de oppervlakken grondig gereinigd worden om ervoor te zorgen dat de folie goed hecht. Eventuele beschadigingen of oneffenheden moeten ook gerepareerd worden.

 

2. Folie aanbrengen: Vervolgens wordt de gekozen wrapfolie op maat gesneden en voorzichtig aangebracht op het meubelstuk. Dit vereist precisie en vakmanschap om een strak resultaat te garanderen.

 

3. Afwerking: Na het aanbrengen van de folie wordt het meubelstuk opnieuw geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat alles perfect is. Eventuele luchtbellen of rimpels worden verwijderd voor een naadloze afwerking.

 

Het eindresultaat is een badkamermeubel dat eruitziet als nieuw, met de door u gekozen stijl en uitstraling. Het verschil is verbluffend!

 

Tips voor het kiezen van de juiste wrapping folie:

 

Bij het kiezen van een wrappingfolie zijn er een paar belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden:

 

1. Stijl en smaak: Bedenk goed welke stijl u wilt bereiken in de badkamer. Wilt u iets moderns, klassieks of juist iets speels? Kies een folie die past bij uw persoonlijke smaak en de algehele stijl van de badkamer.

 

2. Onderhoudsgemak: Let op de eigenschappen van de folie, zoals waterbestendigheid en krasbestendigheid. U wilt immers dat de meubels er lang mooi uitzien zonder veel onderhoud.

 

3. Complementaire kleuren: Overweeg welke kleuren goed samengaan met andere elementen in de badkamer, zoals tegels, verfkleuren of accessoires. Een slimme kleurkeuze kan helpen om een harmonieuze sfeer te creëren.

 

Uw badkamermeubel wrappen is niet alleen een geweldige manier om uw badkamer te transformeren, maar ook een duurzame en kosteneffectieve oplossing. Met de vele beschikbare opties kunt u uw persoonlijke stijl tot uiting brengen en een unieke ruimte creëren. Dus waar wacht u nog op? Geef uw badkamermeubel een stijlvolle make-over!

badmeubel wrappen voor

Badmeubel wrappen vooraf

badmeubelwrappen.com na

Badmeubel wrappen achteraf Resultaat:

Dit badmeubel is gewrapt met de Cover Styl' NF43

Badmeubel wrappen voor

Kersenrood badmeubel voor

15 jaar geleden was dit de kleur van het moment.

Kersenkleur.

badmeubel wrappen

Hoogglans wit met kapotte fineerlagen.

badkamermeubelwrappen erna

Badmeubel wrappen achteraf Resultaat:

Nu komen we veel bij mensen thuis om de kersenkleur te laten wrappen in een tijdloze kleur.

Dit badmeubel is gewrapt met de Cover Styl' K1

badmeubel wrappen

Dit badmeubel is gewrapt met de Cover Styl' NE65

Vraag snel een offerte op voor uw badmeubel!

Stuur een foto mee van het object en vermeld tevens de woonplaats.

bottom of page