top of page
Manon IJfs

OVER MIJ
Het is mijn passie om mensen te helpen aan een mooi interieur thuis of op het werk. Deze passie is ontstaan vanuit mijn interesse voor het inrichten van huizen, het spelen met kleuren en het veranderen van de opstelling van meubels. Als kind was ik al virtueel bezig met binnenhuisarchitect programma’s. Nu kan ik dit toepassen in mijn eigen bedrijf en kan ik mij de wrapspecialist van de Benelux noemen. Elke keer sta ik weer versteld van het effect van interieurfolies in een toilet of badkamer.
Mijn klanten zien hun sanitair opknappen en zijn erg tevreden met het resultaat. Daar doe ik het voor! Wanneer u nog twijfelt over de kleuren van de folies, dan kan ik bij u langskomen. Samen kijken we in het kleurenboek en geef ik u advies waarbij we tot de mooiste ideeën komen.

Manon
Anchor 1

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en voor u een passende offerte op maat te kunnen maken, vragen wij u een foto van uw toilet of badkamer mee te sturen, de afmetingen van de wanden in cm, en uw woonplaats te vermelden.

Wij streven ernaar om u binnen 24 uur te antwoorden. Helaas is dat door drukte en omdat wij veel op locatie werken, niet altijd mogelijk waardoor het soms voorkomt dat u 2 tot 3 dagen later bericht van ons krijgt.

Wij werken met onze handen, het is vaak niet mogelijk om de telefoon te beantwoorden.

Krijgt u ons telefonisch niet aan de lijn? Stuur dan een WhatsApp bericht of e-mail ons.

Wilt u graag bij ons op de Witte Paal langs komen, maak dan eerst even een afspraak, we zijn niet altijd aanwezig.

google-reviews

CONTACT

 

info@badkamerwrappen.com

Tel: 0683 288 560

Witte Paal 204B

1742 LA SCHAGEN

 

  • YouTube
  • Facebook Black Round
  • instagram
Bestand uploaden
Bestand uploaden

​Bedankt voor uw bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Vraagt u een offerte op? Stuur dan altijd een foto mee.

Zonder foto kunnen wij geen uitspraken doen over prijzen.

© 2021 by iSticker.

bottom of page