top of page

Toiletruimte wrappen

toilet wrappen
toilet wrappen
badkamer Texel
badkamer wrap
badkamer wrap

Waarom vervangen als u ook kunt upgraden?!

Een renovatie van het toilet loopt vaak al snel tegen de duizenden euro’s aan. Mogelijk moet het leidingwerk verlegd worden bij een nieuwe indeling, moet het tegelwerk vervangen worden, enzovoorts.

 

Een interieurwrap kost over het algemeen slechts een fractie van dat bedrag. De hoge kwaliteit van het materiaal dat bij een interieurwrap gebruikt wordt, maakt dat de folie ook in vochtige omstandigheden goed blijven zitten. Zeker in de winter, als het buiten kouder begint te worden!

Nu is het mogelijk om zonder te stucen of tegels te plaatsen uw badkamer binnen één dag een compleet andere tijdloze look te geven.

Voordelen:

- Geen voegen meer die in de loop der tijd smoezelig worden.

- Perfect schoon te houden.

- Kan heel goed tegen vocht.

- Verkleurt niet.

- 5 jaar garantie!

- Geen weer / schimmelplekken / kalkaanslag.

Wij plaatsen de interieurfolie over uw bestaande tegels, hierdoor ziet u nog licht de vorm van de voegrand eronder lopen / zitten. Wij behandelen de voegen met een primer voor een betere hechting.

Prijs per m1 € 115,- / 135*,- excl. 21% btw.

Bij de prijs is inbegrepen:

- Hoogwaardig kwaliteit materiaal Coverstyl interieurfolie kleur naar keuze*

- Voorbehandeling voegen met primer

- Montage wrap interieurfolie

- 5 jaar garantie op loslaten / scheuren / breken van de folie.

Bij de prijs is niet inbegrepen, voorrijkosten en reistijd vanaf Schagen.

De hipste en meest tijdloze kleuren in de collectie van Coverstyl 2022 momenteel het meeste gebruikt!

Coverstyl U19
Coverstyl U20
Coverstyl U21
NF98
Coverstyl NE31

Aanvullende informatie over onze interieurfolie van COVERSTYL.

Garantie:

5 jaar bij binnen gebruik.

Kostenbesparing:

Als alternatief t.o.v.  een nieuwe aankoop tot 75% besparing.

* Kenmerken:

Robuust, waterdicht, hittebestendig, vlekbestendig, gemakkelijk schoon te maken.

* Toepassingen:

Tegels, meubels, vloeren, douchewanden, trapbekleding, ronde wanden, deuren, kozijnen, strak geïntegreerde elementen.

* Bevat geen schadelijke stoffen zoals zware metalen of schadelijke weekmakers.

* Geen bouwvereisten:

Een renovatie, zonder stof, lawaai of geur.

* Geen beperkingen:

Uw locatie blijft beschikbaar zonder lang te hoeven wachten.

Om duurzaamheid van de interieurfolie te kunnen waarborgen bieden wij uitsluitend een reeks stabiele zelfklevende interieurfolies aan met een dikte van ongeveer 300 μm. De PVC-bekleding van de interieurfolie is slijtvast en waterafstotend, met een hittebestendigheid tot 110 graden. Tevens is de folie vrij van giftige stoffen (VOC-vrij), dus veilig te gebruiken op alle oppervlakken.

Een interieurfolie van hoge kwaliteit bezit een aantal belangrijke kenmerken, waarmee de folie zichzelf bij dagelijks gebruik in stand weet te houden. Deze kenmerken zijn: hittebestendigheid, krasvastheid, stabiliteit, duurzaamheid, lage onderhoudskosten en een waterafstotend oppervlak. De afzonderlijke bestanddelen van de folie; basispapier, zelfklevende laag, kleurlaag, structuur laag en beschermlaag worden permanent met elkaar verbonden in een speciaal proces.

De kwalitatieve zelfklevende folie heeft niet alleen een visueel realistisch oppervlak, ze ondersteunt haar uiterlijk ook door middel van andere bijzondere eigenschappen – voelbare structuren. Zodoende geeft de folie zich realistisch weer, bijvoorbeeld als een leer, hout of steen decor met lichte verhogingen of verlagingen. Met deze 3D eigenschappen vertegenwoordigt de folie niet meer alleen een gewoon gedrukt beeld.

Na verloop der jaren blijft de kleef laag onveranderd en wordt deze niet geabsorbeerd in het oppervlak, zodoende kan de folie altijd weer volledig verwijderd worden. Water of stoom hebben geen invloed op de kleefkracht tenzij men probeert om de folie zodanig eraf te trekken dat deze blootgesteld wordt aan hete stoom. Ook langs de snijranden heeft het water geen invloed op de kleefkracht.

De dunne beschermende laag op het oppervlak beschermt de andere lagen tegen beschadiging, zoals krassen, schuren of reinigingsmiddelen. Zo wordt men niet beperkt met betrekking tot de dagelijks reiniging en het gebruik van de oppervlakken.

Bestand tegen schimmel en weerplekken.

Op de dag van montage zorgt u er zelf voor dat alles van de wand is gedemonteerd zoals de glijstang, de douchekraan, wc borstel, knop wc, lichtknoppen, stopcontacten, radiator, oude kitranden zijn weggesneden en dat het schoon en leeg is. Wrap plakt niet op vieze ondergronden. U dient achteraf zelf af te kitten indien nodig. Wij zullen u hierop wijzen. Beschadigingen, gaten of plekken dienen voor aanvang montage opgevuld en vlak te zijn. U kunt dit met opvulpasta doen.

Tegen meerprijs kunnen wij ook voor u demonteren.

Voor het opvragen van een offerte klik hier.

Vermeld bij het opvragen van een offerte de maten van de wanden / object, vermeld daarbij uw woonplaats en stuur een foto mee.

Kijk voor meer informatie en alle beschikbare kleuren op www.coverstyl.com

Coverstyl
tegelwand voor en na
badkamer wrap rotterdam
toilet wrap almere

info@badkamerwrappen.com

Witte Paal 204B 1e etage

1742 LA SCHAGEN

0683 288 560

b.g.g. stuur ons een

WhatsApp berichtje!

bottom of page